Diensten

"Een goede wandeling voldoet aan de behoefte van de hond, niet aan de gelopen afstand"

 

Je kent het wel. Je hebt een dagje weg gepland staan, maar je hebt niemand gevonden die op je hond kan passen. Of je werkt de hele dag niet thuis, maar je hebt wel een trouwe viervoeter die de nodige aandacht vereist.

Scruffy's Vriendjes kan een juiste oplossing bieden. 

 

Mijn naam is Kimberley en samen met mijn hond Scruffy vangen wij de trouwe viervoeters op uit de regio Castricum. De hondencrèche is gelegen op de Heemstederweg 66 en bevat een grote ruimte voor een huiselijke opvang. Huiselijke opvang houdt in dat er een huiskamer is gebouwd in de loods, waar kussens liggen en benches staan, waar de hond vrij mag rondlopen en spelen met zijn vriendjes, maar vooral ook waar de nodige rust gevonden kan worden. Ben je benieuwd naar de situatie? Houd dan mijn FB pagina in de gaten!

Liever alleen een wandeling voor de hond? Geen probleem! In kleine groepen van 6 honden wordt een wandeling aangeboden op maandag, dinsdag en donderdag. De wandeling is een leuke uitdaging voor de hond zodat de hond moe en voldaan is wanneer jij thuis komt. Tijdens de wandeling wordt er gesnuffeld, gepauzeerd en gespeeld. Zo past elke leeftijd in de groep.

Ik ben beschikbaar voor de dorpen Castricum, Bakkum, Limmen, Heiloo, Egmond en andere dorpen op aanvraag.

Kies de activiteit die bij uw hond past. Combinaties zijn uiteraard mogelijk.

Wandeling

.. Kleine groep

.. Haal/breng service

.. Afdrogen bij slecht weer

.. Veilige transport

.. 60 minuten wandelen

.. €16,00 per wandeling

Dagopvang

.. Groep van 8 honden maximaal

.. Haal/breng service

.. Huiselijke opvang

.. Trainingen en spellen mogelijk

.. Geen dagopvang op vrijdag

.. 60 minuten wandelen incl

.. combinatie met trimsalon mogelijk

.. €24,50 per dag (9-16h)

 

ALLEEN nog plek op vrijdag.

 

 

Vakantie opvang

.. Weekendje weg

.. Lange vakantie

.. Huiselijke opvang

.. Gaat mee met de uitlaatservice

.. Trainingen mogelijk

.. Kleine tot middelgrote rassen

Op alle diensten van Scruffy's Vriendjes zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing en gelden wanneer er een schriftelijk en/of mondeling akkoord is gegeven. De Algemene Voorwaarden kunt u hier vinden.

 

Bijzonderheden:

Bovenstaande prijzen (wandelen/dagopvang) zijn geldig op doordeweekse dagen tussen 9-16h. Indien gebruik wordt gemaakt van de service buiten de tijden is er sprake van een toeslag per wandeling/dag van €5,00.