Bibliotheek

Ben jij de eigenaar die nooit is uitgeleerd? Loop je al tijden tegen een uitdaging aan, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Neem dan een kijkje in de bibliotheek van Scruffy's Vriendjes. Ik ben gek op zelf studie en wil mijn boeken (en kennis) beschikbaar stellen aan alle hondeneigenaren.

 

Hoe werkt het precies?

Elk boek dat je wilt lenen kost €2,50 en €20,- borg. Je mag het boek dan 30 dagen in bezit hebben. De borg ontvang je retour bij het inleveren van het boek (indien onbeschadigd). Elk boek is van te voren gefotografeerd op eventuele beschadigingen voordat het boek meegaat met de eigenaar. Zo kunnen we er zeker van zijn in welke staat het boek is geleend. Bij het lenen van een boek wordt er een formulier ingevuld met basis gegevens waaronder de naam van de eigenaar en de naam van het boek. Dit is voor mijn administratie.

De betaling voor het boek wordt contant voldaan op de dag van ophalen. De boeken zijn op te halen op de Heemstederweg 66 tussen 09:00-15:00 op maandag tot en met donderdag. Als jouw hond meegaat met de uitlaatservice/dagopvang, dan kan ik uiteraard het boek afleveren of meenemen.

De boeken zijn er klaar voor! Jij ook?!