Hondenopvang

"Ontzorg uw hond de gehele dag bij Scruffy's Vriendjes"

De hondenopvang van Scruffy's Vriendjes is gevestigd op De Waard 20 in Heiloo.

De opvang is ingedeeld in een huiskamer, speelruimte, en slaapruimte. Wanneer de honden hun eerste grote ronde hebben gehad, komen ze terug in de opvang om hun rust te zoeken in de slaapruimte. Er liggen voldoende kussens om iedere viervoeter een rustig plekje te gunnen. Er staan ook benches klaar voor de honden die een bench prettiger vinden (veiligheidsgevoel) of om de hond te trainen. Na het verplichtte rust moment is het tijd om te snuffelen in hersenwerkjes of om lekker te kluiven. De hond krijgt tijdens de dagopvang 2 wandelingen, waarvan 1 wandeling 60 minuten duurt. Voordat de dag voorbij is, krijgt de hond de laatste wandeling zodat de hond vredig naar huis wordt gebracht.

De dagopvang werkt goed voor honden met een prikkelgevoeligheid voor andere honden. Na verloop van tijd wordt het namelijk een gewenning en honden blijven altijd gezelschapsdieren. De dagopvang werkt ook heel goed voor puppies. Ze krijgen namelijk voldoende mogelijkheid om te socialiseren, maar ook training indien daar behoefte aan is. Maar natuurlijk is elke hond welkom!

Wil je weten hoe de dagopvang eruit ziet? Neem dan een kijkje op het filmpje rechts bovenaan.

Handige informatie

... De hond wordt opgehaald tussen 08:00-10:00

... De hond wordt thuisgebracht tussen 15:00-17:00

... Het is mogelijk om eten mee te geven voor de dag

... Het is mogelijk om commando's aan te leren die u aan het oefenen bent

... De dagopvang kost €24,50 per hond per dag

 

OPNAMESTOP

Op het moment worden er geen nieuwe klanten aangenomen voor de dagopvang. Ik werk helaas niet met wachtlijsten voor de opvang, maar ik kan je wel doorverwijzen naar de uitlaatservice waar je viervoeter evenveel plezier beleeft.