Klantervaringen

Mond-tot-mond reclame is de beste reclame die je kunt hebben. Veelal wordt dit verbaal uitgesproken tijdens de uitlaatrondjes, maar nu heb ik eens aan mijn klanten gevraagd of ze dit voor mij kunnen opschrijven.

Zie hieronder de persoonlijke en leuke resultaten.

Onze lieve Viszla Kasper gaat al geruime tijd met Kimberley mee. Ik was Kimberley een keer tegen gekomen in Castricum en was onder de indruk van haar rustige, duidelijke uitstraling. Na een prettige kennismaking besloten we Kasper 2 dagen in de week met Kimberley mee te laten gaan. En wat zijn we daar blij mee. Kasper heeft het zo naar zijn zin! En Scruffy is zijn grote vriendin waar hij met liefde achteraan rent. Ook wordt Kasper tijdens onze vakanties met liefde opgevangen. Het geeft ons zo'n rustig gevoel dat hij lekker in huis is en heerlijk verwend wordt. Wat ook prettig is, is dat we soms van dag kunnen ruilen of een periode minder gebruik kunnen maken van de opvang. Super flexibel dus. Tijdens de opvang worden vaak filmpjes gemaakt en toegestuurd. Daarop zien we altijd een tevreden Kasper. Kortom wij zijn enorm tevreden en blij met de opvang bij Scruffy's vriendjes!

-eigenaar Kasper

Onze Woezel heeft het zo naar zijn zin bij Scruffy's. Als hij gehaald wordt, vindt hij het altijd beetje spannend, maar eenmaal aan de lijn, hobbelt hij vrolijk en vol vertrouwen met Kimberley mee! En als je dan de filmpjes ziet, wat een plezier al die honden hebben, is je hele dag weer goed.
Moe en voldaan komt hij dan weer thuis en droomt van de volgende keer dat hij weer mee mag.
En voor ons is het een heel groot pluspunt dat ze heel flexibel is en er altijd ruimte is voor een extra dag of een dag te ruilen. Echt super!!

Toen ik ging zoeken naar een perfecte opvang en ik was écht kritisch: huiskamer idee, lange wandelingen en loslopen, structuur en veel liefde voor Fred mijn Engelse Working Cocker, kwam ik terecht bij Scruffy's Vriendjes. Wat een verademing. Het bestond echt, precies wat ik zocht. Wij kunnen nu met een gerust hart eens even weg. Ohja en Kimberley maakt ook hele mooie foto's.

-eigenaar van Fred

Onze ervaring met Scruffy’s is altijd positief! Waar wij het meest blij mee zijn is de flexibiliteit, dus we zijn erg blij dat die weer helemaal terug is. Vanwege wisselende diensten door een baan in de zorg hebben wij namelijk niet altijd een vaste dag in de week opvang nodig. Scruffy’s helpt ons altijd uit de brand als we opvang nodig hebben, zowel op lange termijn, maar er is ook altijd een oplossing als we op korte termijn opvang nodig hebben. Tevens is Sky altijd erg bang in de auto, waardoor ze soms voorin in de auto bij Scruffy’s mag, maakt het toch iets minder spannend! De rustmomenten op de dag zijn ook erg belangrijk, omdat Sky anders maar door blijft spelen. Overal wordt aan gedacht! De persoonlijke touch maakt de opvang helemaal compleet.

- eigenaar van Sky

We have no hesitation in recommending Kimberley as a great dog walker; her doggy day care service and stay overs als excellent. She is always reliable, punctual, caring, keeps in touch, sends videos of our dog on her walks and is flexible when necessary.
I couldn't ask for more!

- eigenaar van Leo

Elke maandag gaat Bob mee met de wandeling. Wat we aan Bob merken is dat hij voldaan is. Hij oogt erg tevreden en relaxed als we thuis komen na het werk. Bob vindt het gezellig om te wandelen/spelen met andere honden en lekker vrij te bewegen. Hij wil zijn energie graag kwijt. Dat kan allemaal bij jou. Ook krijgen we af en toe een filmpje en/of foto toegestuurd en zien hoe Bob het naar zijn zin heeft met jou en met de andere honden. Dat vinden we erg prettig. Het contact met Kimberley is super. Ze is erg flexibel en duidelijk in hoe het gaat met Bob. Bedankt voor alle goede zorgen en Bob zegt: Tot maandag ik heb er zin in!!

- eigenaar van Bob

Onze ervaringen zijn heel positief. Je bent goed bereikbaar en flexibel. Ook fijn dat je hem zelf komt ophalen en terugbrengen. Nanne heeft al echt een band met jou en dat is zo leuk om te zien. Wij zien aan Nanne dat hij het heel erg naar zijn zin heeft bij jou (en de andere oppashonden) en op zijn gemak is. En voor zijn ontwikkeling is het ook goed. Je communiceert duidelijk en waar jij voor staat (je visie) straal je ook uit. Dus Nanne blijft zeker komen bij jou al is dat misschien maar 1 a 2 keer per maand. Net hoe het uitkomt. O ja, je verslagen op FB zijn ook heel erg leuk!

- eigenaar van Nanne

Als jij Lola uitgelaten hebt en ik kom ’s middags thuis dan is ze altijd lekker relaxed, dat betekent dat ze goed uit is gelaten!
Dat vind ik een prettig idee, daar doe ik het voor, bedankt.

- eigenaar van Lola

Dank je wel Kim voor al je goede zorgen telkens weer voor Jip. Jip is altijd blij om Kim te zien en gaat altijd enthousiast met haar mee. De service van Kim is uitstekend we kunnen er altijd van op aan en wat voor ons belangrijk is dat de opvang flexibel is. We geven Jip met een gerust gevoel aan Kim mee. Jip vindt het vooral fantastisch omdat Scruffy er is om mee te spelen en natuurlijk met de andere honden. We maken graag nog lang gebruik van je diensten Kim.

- eigenaar van Jip

Kim houdt zich altijd aan de afspraak, is vriendelijk, vrolijk, flexibel, en Sam krijgt alle aandacht van haar tijdens haar wandelingen. Ze zit weer vrolijk op ons te wachten als we thuiskomen. Wat willen we nog meer?..…
Mooi weer op onze fotoshoot-afspraak zodat het eindelijk eens doorgaat! Ik hoop dat de weergoden ons de volgende keer beter gezind zijn.

- eigenaar van Sam

Om de twee weken wordt Dewie opgehaald en gaat met andere hondjes mee naar het strand. Ze vindt het leuk, dat zie ik aan haar. Ze kan lekker haar energie kwijt. Ze krijgt aandacht en er wordt ingespeeld op de situatie, bijvoorbeeld wanneer ze wel of niet los kan.
Een afspraak verzetten gaat soepel, er is goede communicatie. Kim is een hele lieve leuke meid.
Ja, echt zeer tevreden!!!

- eigenaar van Dewie

Kritische Zoë voelt zich helemaal thuis bij Kimberly en geloof me dat is best uniek!! Fijn dat je losse dagen kan boeken, bij ons is de opvang niet wekelijks nodig. Hier een tevreden klant.

- eigenaar van Zoë