Klantervaringen

Mond-tot-mond reclame is de beste reclame die je kunt hebben. Veelal wordt dit verbaal uitgesproken tijdens de uitlaatrondjes, maar nu heb ik eens aan mijn klanten gevraagd of ze dit voor mij kunnen opschrijven.

Zie hieronder de persoonlijke en leuke resultaten.

We have no hesitation in recommending Kimberley as a great dog walker; her doggy day care service and stay overs als excellent. She is always reliable, punctual, caring, keeps in touch, sends videos of our dog on her walks and is flexible when necessary.
I couldn't ask for more!

- eigenaar van Leo

Elke maandag gaat Bob mee met de wandeling. Wat we aan Bob merken is dat hij voldaan is. Hij oogt erg tevreden en relaxed als we thuis komen na het werk. Bob vindt het gezellig om te wandelen/spelen met andere honden en lekker vrij te bewegen. Hij wil zijn energie graag kwijt. Dat kan allemaal bij jou. Ook krijgen we af en toe een filmpje en/of foto toegestuurd en zien hoe Bob het naar zijn zin heeft met jou en met de andere honden. Dat vinden we erg prettig. Het contact met Kimberley is super. Ze is erg flexibel en duidelijk in hoe het gaat met Bob. Bedankt voor alle goede zorgen en Bob zegt: Tot maandag ik heb er zin in!!

- eigenaar van Bob

Onze ervaringen zijn heel positief. Je bent goed bereikbaar en flexibel. Ook fijn dat je hem zelf komt ophalen en terugbrengen. Nanne heeft al echt een band met jou en dat is zo leuk om te zien. Wij zien aan Nanne dat hij het heel erg naar zijn zin heeft bij jou (en de andere oppashonden) en op zijn gemak is. En voor zijn ontwikkeling is het ook goed. Je communiceert duidelijk en waar jij voor staat (je visie) straal je ook uit. Dus Nanne blijft zeker komen bij jou al is dat misschien maar 1 a 2 keer per maand. Net hoe het uitkomt. O ja, je verslagen op FB zijn ook heel erg leuk!

- eigenaar van Nanne

Als jij Lola uitgelaten hebt en ik kom ’s middags thuis dan is ze altijd lekker relaxed, dat betekent dat ze goed uit is gelaten!
Dat vind ik een prettig idee, daar doe ik het voor, bedankt.

- eigenaar van Lola

Dank je wel Kim voor al je goede zorgen telkens weer voor Jip. Jip is altijd blij om Kim te zien en gaat altijd enthousiast met haar mee. De service van Kim is uitstekend we kunnen er altijd van op aan en wat voor ons belangrijk is dat de opvang flexibel is. We geven Jip met een gerust gevoel aan Kim mee. Jip vindt het vooral fantastisch omdat Scruffy er is om mee te spelen en natuurlijk met de andere honden. We maken graag nog lang gebruik van je diensten Kim.

- eigenaar van Jip

Kim houdt zich altijd aan de afspraak, is vriendelijk, vrolijk, flexibel, en Sam krijgt alle aandacht van haar tijdens haar wandelingen. Ze zit weer vrolijk op ons te wachten als we thuiskomen. Wat willen we nog meer?..…
Mooi weer op onze fotoshoot-afspraak zodat het eindelijk eens doorgaat! Ik hoop dat de weergoden ons de volgende keer beter gezind zijn.

- eigenaar van Sam

Om de twee weken wordt Dewie opgehaald en gaat met andere hondjes mee naar het strand. Ze vindt het leuk, dat zie ik aan haar. Ze kan lekker haar energie kwijt. Ze krijgt aandacht en er wordt ingespeeld op de situatie, bijvoorbeeld wanneer ze wel of niet los kan.
Een afspraak verzetten gaat soepel, er is goede communicatie. Kim is een hele lieve leuke meid.
Ja, echt zeer tevreden!!!

- eigenaar van Dewie

Kritische Zoë voelt zich helemaal thuis bij Kimberly en geloof me dat is best uniek!! Fijn dat je losse dagen kan boeken, bij ons is de opvang niet wekelijks nodig. Hier een tevreden klant.

- eigenaar van Zoë