Meest gestelde vragen

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen over Scruffy's Vriendjes. Deze vragen zijn gebaseerd op mijn kennismakingen met klanten. Om ervoor te zorgen dat alles terug te vinden is op de website, heb ik deze pagina in het leven geroepen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via info@scruffysvriendjes.nl en hij komt op de lijst!

Succes!

Algemeen

Wat zijn de openingstijden?

Scruffy's Vriendjes is 4 dagen per week (ma-do) geopend tussen 08:00-17:00. In het weekend is de service van Scruffy's Vriendjes gesloten.

Wat is het werkgebied van Scruffy's vriendjes?

Scruffy's Vriendjes bevindt zich in Heiloo en vangt de honden op uit Heiloo, Egmond, Limmen, Castricum.

Hoe moet ik Scruffy's Vriendjes betalen?

Elke 25e van de maand stuur ik een factuur naar alle klanten. De factuur is voorzien van een uitgebreid overzicht met de wandelingen/dagopvang die in de huidige maand hebben plaatsgevonden. Een factuur bestrijkt de periode vanaf de 25e van de vorige maand tot aan de 24e van de facturerende maand. De betaling kan worden voldaan via een bank overschrijving of via de betaallink.

Wordt er gebruik gemaakt van een kennismaking?

Elke nieuwe aanmelding krijgt een kennismaking vooraf. De kennismaking vindt plaats in de dagopvang, zodat de hond de nieuwe omgeving kan ervaren met de eigenaar erbij. Tijdens het gesprek worden de behoeften en wensen van de eigenaar besproken en geef ik aan waarin ik jullie kan ondersteunen. Ik zal vragen stellen over de hond en uitleg geven over Scruffy's Vriendjes. Een kennismaking is altijd vrijblijvend en gratis.

Wat gebeurd er als mijn hond een bijtincident veroorzaakt?

Bij een bijtincident waarbij een mens betrokken is geraakt, wordt de aansprakelijkheidsverzekering van Scruffy's Vriendjes geactiveerd. De eigenaar wordt op de hoogte gebracht van het incident en is vrij om te bepalen of hij/zij contact wilt met het slachtoffer. De aansprakelijkheidsverzekering heeft een eigen risico van €250,- die zal worden doorbelast aan de eigenaar. Helaas kunnen bijtincidenten niet worden vergoed op de verzekering van de eigenaar, omdat het is gebeurd onder de toezicht van een bedrijfsmatige oppasser.

Bij een bijtincident met een andere hond, kunnen de kosten niet worden vergoed (wettelijk geregeld). De kosten kunnen niet worden vergoed door de verzekering van de eigenaar zowel als de aansprakelijkheidsverzekering van Scruffy's Vriendjes. In deze situatie worden de volledige kosten gedeclareerd aan de eigenaar. Hiermee gaat de eigenaar akkoord bij het ondertekenen van het contract (algemene voorwaarden).

Werkt Scruffy's Vriendjes met een contract?

Ja, ik werk met 2 verschillende contracten.

Na de kennismaking stuur ik de eigenaar een mail met daarin de algemene (belangrijke) informatie over de service van Scruffy's Vriendjes. In deze mail vraag ik ook om het invullen van het kennismakingsformulier. Dit zijn de gegevens van de eigenaar en hond. Deze gegevens worden bewaard op de computer en op papier, en zullen niet aan derden worden verstrekt. De gegevens worden gebruikt voor het opstellen van een algemeen contract voor de dagopvang en een sleutel contract. Een sleutel contract is alleen nodig bij het afgeven van een sleutel.

Zijn alle leeftijden welkom?

Ja, alle leeftijden zijn welkom.

Ondanks dat een wandeling 60 minuten duurt, een pup van 8 weken kan al gelijk mee. De lieve schat hoeft niet een uur te lopen/spelen, maar kan tussendoor rusten in de hondenwagen. Zo kan de pup gedoseerd socialiseren.

Voor de oudere hond letten we juist op de snelheid van de wandeling, de speelintensiteit en de rustmomenten die de hond nodig heeft.

Hoe kan ik Scruffy's Vriendjes het beste bereiken?

Er zijn 3 manieren om mij te bereiken, maar de makkelijkste is What's App.

Via dit communicatie middel houd ik namelijk strakke lijnen met de eigenaar, door middel van tussentijdse updates.

Uiteraard kun je mij ook altijd bellen (0643924879). Indien ik niet opneem, laat dan aub een voicemail bericht achter. Ik bel namelijk alleen terug bij een voicemail bericht.

Liever e-mailen? Geen probleem! Verstuur de mail naar info@scruffysvriendjes.nl

Kan mijn hond ook blijven slapen?

Ja, voor huidige klanten.

Op het moment worden er geen nieuwe klanten aangenomen voor de overnachtingen.

De honden slapen op dezelfde plek als Scruffy, aan huis op hun eigen mandje.

Dagopvang

Hoeveel honden zijn er per dag aanwezig?

Elke dag worden er maximaal 10 honden opgevangen.

Waar is de locatie?

De locatie bevindt zich in Heiloo, De Waard 20.

Is de dagopvang alleen voor hele dagen?

De dagopvang is inderdaad alleen voor hele dagen. Dit is om de rust binnen een groep te bewaren. Het is wel mogelijk om de hond een halve dag in te plannen wanneer deze voor het eerst komt.

Hoeveel kost de dagopvang?

De dagopvang kost €24,50 per hond.

Is de dagopvang voor elke hond geschikt?

Nee, helaas niet. Ik heb helaas geen aparte ruimtes voor onzeker agressieve honden. Wel kan ik honden afzonderen in de benches die er staan wanneer dit nodig is. Bijvoorbeeld als een pup zijn middagdutje moet gaan doen en zijn rust niet kan vinden in de groep, of wanneer een hond overprikkeld is kan een bench zijn veilige haven zijn.

Hoe ziet de locatie eruit?

De dagopvang is overdekt en voorzien van alle gemakken zoals de RVO verwacht. De grond is bekleed met zeil, (gedeeltelijk) bedekt met kleden, kussen en matrassen. Er staat een hondenbank, 3 benches en een ballenbak om in te snuffelen. De ruimte is voorzien van een keukentje, privé ruimte voor mij en een grote vrije ruimte om te spelen. Eigenaren die langs zijn geweest omschrijven de ruimte als "huiselijk, open en prettig". Voor deze ruimte hoeven de honden geen trappen op.

De ruimte ligt naast ons woonhuis en is voorzien van brandveilige voorzieningen. Ook zijn er twee uitgangen naar buiten toe.

Wat zijn de haal/breng tijden?

De hond wordt tussen 08:00-10:00 opgehaald en tussen 15:00-17:00 thuisgebracht.

Wat gebeurd er bij de dagopvang?

De hond krijgt minimaal 1 wandeling van 60 minuten. We houden hierbij rekening met de conditie van alle honden en passen de wandeling hierop aan.

Na de wandeling gaan we of gezellig snuffelen, kluiven of slapen.