Over ons

Wie is Scruffy's Vriendjes?

"Een hond heb je niet voor even, maar voor de rest van zijn leven". 

Scruffy's Vriendjes is opgericht in mei 2017 en is sindsdien onafscheidelijk van diverse honden. Honden vanuit heel Nederland hebben zich aangemeld bij Scruffy's Vriendjes om gefotografeerd te worden, en lokaal voor de dagopvang. Het concept is niet nieuw op de markt, maar wel ontstaan vanuit een liefde en passie voor honden en fotografie.

Sinds dec 2016 ben ik de gelukkige eigenaar (samen met mijn partner) van Scruffy, de hoogbenige Whippet. Een heerlijke kroelkont die een ieders aandacht wilt. Ze is altijd enthousiast als ze nieuwe mensen of honden ontmoet en dat effect heeft ze op mij overgebracht. Door haar enthousiasme kreeg ik de moed om een eigen zaak te beginnen. Samen zijn we actieve wandelaars, speelt zij graag model voor de camera en kunnen we gezellig een stukje fietsen of skeeleren. Scruffy geniet veel van deze activiteiten, maar eigenlijk geniet ze het meeste wanneer ze nieuwe vriendjes ontmoet.

Scruffy's Vriendjes is gevestigd in Heiloo. Voor de dagopvang zoeken we leuke vriendjes in deze regio en voor de fotografie mogen ze uit heel Nederland komen. Omdat de fotografie altijd in ontwikkeling is, zoek ik soms wel eens modellen. Let daarom op op eventuele acties die via Facebook verzonden worden. Jouw hond kan zomaar gekozen worden.

-Liefs  Scruffy en Kimberley

Wandeling Dagopvang

Hoe werkt Scruffy's Vriendjes?

Scruffy's Vriendjes streeft ernaar om jouw hond een thuis gevoel te geven tijdens de oppas of om jouw hond psychologisch uit te putten tijdens een wandeling. Mocht jouw hond hier behoefte aan hebben, schrijf hem/haar dan bij mij in. We zullen als eerste een kennismakingsgesprek houden zodat de hond kan wennen aan (Scruffy en) mij, maar vooral dat jij vertrouwen krijgt in onze diensten. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt besloten welke service het beste is voor uw hond. Dit hangt af van het karakter, conditie en psychologisch uithoudingsvermogen van de hond. U bent vrij om zelf uw afspraken in te plannen via de online agenda en kunt deze ook wijzigen 48 uur van te voren. U betaalt achteraf per maand met het factuurnummer als referentie.

Scruffy's Vriendjes gebruikt diverse trainingsmethodes. Van de klassieke methode tot de positieve methode. Dit, omdat elke hond een andere methode aangeleerd krijgt vanuit huis en hiermee aan de meeste behoeftes en gewenningen antwoord kan worden gegeven. Tijdens de rondes dragen de honden een halsband met een penning van de uitlaatservice. Mocht de hond andere plannen hebben tijdens de wandeling, dan kan de hond weer snel opgehaald worden door ons. De honden worden veilig getransporteerd in een Opel Vivaro met benches die voorzien zijn van anti-slipmatten. Elke hond krijgt een training om te wennen aan de bus/benches bij de eerste wandelingen.

 

Feitjes

Wist je dat Scruffy's Vriendjes...

...op het moment 35 honden per week opvangt.

...kijkt naar het karakter.

...in hartje Heiloo is gevestigd en hierdoor goed bereikbaar is.

...uw hond ophaalt en thuis brengt (sleutelcontract).

...kiest voor de losloopgebieden in de regio Heiloo.

...advies geeft over bepaalde gedragingen van de hond.

...staat voor persoonlijk contact en flexibel schakelen.