Over ons

Wie is Scruffy's Vriendjes?

"Een hond heb je niet voor even, maar voor de rest van zijn leven". 

Scruffy's Vriendjes is opgericht in mei 2017 en is sindsdien onafscheidelijk van diverse honden. Honden vanuit heel Nederland hebben zich aangemeld bij Scruffy's Vriendjes om gefotografeerd te worden en lokaal voor de uitlaatservice, coaching en sport. Het concept is niet nieuw op de markt, maar wel ontstaan vanuit een liefde en passie voor honden.

Sinds dec 2016 ben ik de gelukkige eigenaar (samen met mijn partner) van Scruffy, de hoogbenige Whippet. Een heerlijke kroelkont die een ieders aandacht wilt. Ze is altijd enthousiast als ze nieuwe mensen of honden ontmoet en dat effect heeft ze op mij overgebracht. Door haar enthousiasme kreeg ik de moed om een eigen zaak te beginnen. Samen zijn we actieve wandelaars, speelt zij graag model voor de camera en kunnen we gezellig een stukje fietsen of skeeleren. Samenwerken met je hond staat bij mij hoog in het vaandel, daarom heb ik sinds mei 2022 een Powerwalk opleiding in de zak om samen met je hond te gaan sporten.

Scruffy's Vriendjes is gevestigd in Heiloo. Voor de uitlaatservice, coaching en sport zoeken we leuke vriendjes in deze regio en voor de fotografie mogen ze uit heel Nederland komen. Omdat de fotografie altijd in ontwikkeling is, zoek ik soms wel eens modellen. Let daarom op op eventuele acties die via Facebook verzonden worden. Jouw hond kan zomaar gekozen worden.

-Liefs  Scruffy en Kimberley

Wandeling

Kennis en Kunde

In 2019 ben ik de in de boeken gedoken om de opleiding Individueel Instructeur te volgen bij Annorlunda. Na twee jaar studeren mag ik mijzelf nu eindelijk gediplomeerd Individueel Instructeur noemen. Tijdens deze opleiding heb ik vooral gewerkt met de Lure and Reward methode (positieve beloning), hebben we vooral gesproken over individuele aandacht voor de eigenaar en goed op te letten op het hondenwelzijn (hondentaal, hondenetiquette). Met deze opleiding als basis en de grote diversiteit van het volgen van kleine studies (zie kennis en kunde) heb ik een ruime hondenkennis opgebouwd die met het jaar groter wordt. Hierdoor kan ik jou, als eigenaar, goed begeleiden bij de dagelijkse uitdagingen met je hond.

In mei 2022 zal ik PowerwalkDog trainer zijn. Nog een lang begeerde passie van mij; sporten met je hond. Ik ben zelf altijd vrij actief met Scruffy en wil graag deze positieve vonk met jullie delen. Het is prachtig om te zien hoe er een samenwerking ontstaat met je hond terwijl je aan je eigen conditie werkt. Daarom bied ik privé workshops aan voor het SUPpen en sinds kort Powerwalk sessies met je hond.

Feitjes

Wist je dat Scruffy's Vriendjes...

...kijkt naar het karakter.

...in hartje Heiloo is gevestigd en hierdoor goed bereikbaar is.

...uw hond ophaalt en thuis brengt (sleutelcontract).

...kiest voor de losloopgebieden in de regio Heiloo/Egmond/Bergen.

...advies geeft over bepaalde gedragingen van de hond.

...staat voor persoonlijk contact en flexibel schakelen.