Powerwalk

"Sporten met je hond terwijl je je conditie te verbeterd!

NIEUW bij Scruffy's Vriendjes: Powerwalk Dog

Vanaf heden is het mogelijk om samen met je hond te gaan sporten bij Scruffy's Vriendjes. Vanaf mei 2022 ben ik, naast individueel instructeur, ook Powerwalk Dog Instructeur. Super blij mee en deze enthousiasme deel ik graag met jullie!

Ik sport al jaren met Scruffy privé, zoals skeeleren en SUPpen, maar nu werd het tijd voor iets anders. Hardlopen kan ik niet goed, maar snel wandelen wel. Dus ben ik gaan snuffelen op het web en vond deze te gekke opleiding. Nu is het aan mij om jullie eigenaren van de bank te halen en 45 minuten te motiveren om te powerwalken met je hond.

 

De training zal vooralsnog plaatsvinden in het Oosterbos van Heiloo. Dit is namelijk een verplicht aanlijngebied voor honden, dus minder kans op loslopers. De training duurt 45 minuten en in deze drie kwartier verbeter jij je conditie en versterk je de relatie met je hond. Je hond zal leren jou te volgen tijdens het snelwandelen en te wachten tijdens de oefeningen. Of hij doet gezellig de oefening mee!

De les bestaat uit 5 minuten warming-up, 35 minuten Powerwalken en 5 minuten cooling-down. Per les zijn er maximaal 4 deelnemers met hond aanwezig. Het is belangrijk dat je hond een tuig draagt en jij een HandsFreeBelt (heupgordel). Zo houdt je je armen vrij die je meebeweegt met het snelwandelen. De 1e les kun je gratis volgen, de welbekende proefles. Na deze les neem ik contact met je op om te kijken of je verder wilt. Je koopt een 10-rittenkaart van €120,- die 3 maanden geldig is.

 

Op maandag vindt er 1 les plaats om 19:15 PowerwalkDog Easy - geschikt voor lage conditie en alle honden

Op woensdag middag vinden er twee lessen plaats:

16:00 PowerwalkDog Easy - geschikt voor lage conditie en grote rassen

17:00 PowerwalkDog Fit - geschikt voor goede conditie en medium/klein rassen

 

Aanmelden kan via het contactformulier. Bekijk ook de algemene voorwaarden voor de Powerwalk les.