Samenwerkingen

Marjolein Glaser, woonachtig in St. Pancras, is één van mijn trouwe samenwerkingen betreft vakantieopvang en gedragstherapie. Met haar ruime ervaring van 7 jaar kan zij de honden goed lezen, aanvullen en aansturen waar nodig blijkt. De vakantieopvang vindt bij haar thuis plaats waar de honden een eigen plaats hebben voor de nacht in huiselijke stijl en een weide hebben om te kunnen ravotten. Tijdens de vakantieopvang krijgt de hond dezelfde grenzen als haar eigen honden, waardoor er een harmonieuze groep ontstaat. Ze gebruikt hiervoor de positieve trainingstechnieken, vanuit de Cesar Millan methode.

Heeft u een gedrag bij uw hond die helaas 'hardnekkig' blijkt te zijn? Neem dan gerust contact met haar op via de website. Lees de klantervaringen van eerdere consulten en beoordeel zelf of zij bij jullie past.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Annemieke Heijne-Bosman, woonachtig in Heemskerk, beschikt maar liefst over twee locaties! Zowel in Alkmaar (overdekt) als in Heemskerk (buiten) beoefent zij haar hondenschool. Met haar positieve trainingstechnieken, opgedaan uit onder andere haar studie bij Annorlunda, beschikt zij over een brede kennis om uw 'huishond' te trainen met top resultaat. Je kunt bij haar terecht voor een puppy cursus, behendige huishond, puber cursus en nog veel meer. Ze biedt de gehele dag door de cursussen aan in kleine groepen, zodat elke eigenaar een goed en persoonlijk contact heeft met haar. Naast de grote diversiteit aan cursussen die zij aanbiedt, beschikt zij ook over een honden speel-o-theek. Hier kan de eigenaar voor een leuke prijs hondenspellen huren en aanleren onder begeleiding.

Wil je graag meer weten over haar cursusaanbod? Bekijk dan haar website.