SUPpen bij Scruffy’s Vriendjes

Wat is SUPpen?

SUPpen is de opkomende watersport in Nederland. Het bestaat al sinds de beginselen van de mens en komt oorspronkelijk uit Hawai. Helaas hebben wij niet zulke mooie wateren, maar gelukkig bied de Nederlandse natuur wel veel afwisseling. SUPpen betekent niets minder dan Stand Up Paddling. Je staat namelijk op een board met niets meer dan een goede paddle en een stevige balans.

Het leuke van deze langzame watersport is het feit dat je de hond mee kunt nemen! Samen met je trouwe maatje kun je een heel leuk rondje varen en genieten van de natuur.

 

Waar gaan wij suppen?

Gelukkig hebben we in Nederland vele wateren die beschikbaar zijn om een leuke SUP ervaring op te doen. De meest gekozen plekken voor Scruffy's Vriendjes zijn het Jisperveld, Eilanderpolder of de grachten van Alkmaar. Na het aanmelden via bovenstaande knop ontvang je een e-mail met alle uitgebreide informatie waaronder ook de verzamelplaats.

Ken je zelf een leuke plek binnen 30km van Castricum? Dan kun je deze eventueel voorstellen. Er wordt dan bepaald of dit een mogelijkheid is.

 

Wat kost een privéles?

Een privéles bestaat uit het alleen suppen met de instructeur in (bijv) het Jisperveld. Tijdens deze les ontvang je een half uur theorie om daarna een vol uur te kunnen suppen. De hond is uiteraard toegestaan, mits jullie samen niet meer dan 140kg wegen. Dit is namelijk het maximale gewicht van het board.

Tijdens deze les zal er een leuke en spontane actie foto worden gemaakt en na afloop zul je deze in de mail ontvangen.

Scruffy's Vriendjes zorgt er uiteraard voor dat de juiste materialen aanwezig zijn om er een leuke les van te maken.

De les kost €45,- en dient vooraf betaald te worden.