Uitlaatservice

"Laat uw hond heerlijk spelen met vriendjes

De uitlaatservice bij Scruffy's Vriendjes betekent een lekker ochtendje voor de hond (en stiekem de eigenaar). We werken vanaf heden veel meer thuis, maar soms is het toch prettig dat je even je handen vrij hebt. Dan kan de service een uitstekende optie voor jullie zijn. Ik haal de hond in de vroege ochtend op, loop maximaal 2 uur met hem in een groep en breng de hond weer voldaan thuis. Tijdens deze uitlaatronde krijgt de hond de kans op spelen met zijn vriendjes, snuffeltijd en wandelen in de groep. Zo kan ik ervoor zorgen dat elke hond zich op zijn gemak voelt en de juiste energie opvangt binnen de groep.

Van de wandeling wordt een filmpje gemaakt die jij als eigenaar zult ontvangen. Zo ben je er toch een beetje bij. De wandelingen worden gehouden in Heiloo, Egmond of Bergen. Ik probeer altijd het water te vermijden, tenzij aangegeven, maar zal de honden handdoek droog achterlaten. De bus is voorzien van handdoeken, veiligheidsproducten en natuurlijk benches. De honden hebben ieder een eigen plekje, tenzij ze een benchvrees hebben. Dan zullen ze een grote bench delen, zie foto.

Voordat een hond bij mij los gaat, leer ik altijd eerst de hond kennen en de hond mij. Door middel van positieve beloning, geluidjes en de andere honden, weet een nieuwe hond al gauw waar hij bij hoort. Toch moet er altijd rekening worden gehouden dat het niet mijn eigen honden zijn en dat er altijd een klein risico aan verbonden is.

Wil je graag meer weten over mijn groepen? Check dan gauw mijn socials en stuur mij een bericht voor een aanmelding.

 

DE UITLAATSERVICE ZIT VOL! (tot en met aug 2022)

Handige informatie

.. De service wordt aangeboden op maandag t/m donderdag

.. De groep bestaat uit maximaal 10 honden

.. De kosten zijn €20,00 per hond

.. De wandeling duurt 90-120 minuten maximaal

.. Ophaalregio: Limmen, Heiloo, Egmond