Uitlaatservice

"Rennen, Stoeien en Snuffelen zijn onderdelen van de wandeling"

Wandelen met een hond kan iedereen, dat is geen uitdaging. De uitdaging zit hem in het voldoen van de behoefte van de hond. Geen hond is hetzelfde en, hoe cliché dit ook klinkt, hierdoor is ook geen wandeling hetzelfde.

In mijn uitlaatservice stel ik het karakter van de hond voorop. Ik vraag tijdens het kennismakingsgesprek naar de gedragingen van de hond, de karakter eigenschappen en waar ik extra op moet letten tijdens de wandeling (bijvoorbeeld weglopen, jagen). Doordat alles besproken wordt in de kennismaking ben ik in staat om de groepen aan te passen naar bepaalde gedragingen. Zo weet ik zeker dat elke hond aan de juiste behoefte voorzien wordt. Tijdens de wandeling zorg ik voor voldoende spel, snuffel en hersteltijd.

Puppies zijn vanaf 12 weken welkom om mee te lopen. Ze gaan een uur mee met de uitlaatservice, maar zullen geen uur lopen. Ze lopen het maximaal aantal minuten dat ze op dat moment mogen (5 minutenX aantal maanden). De pup gaat mee in de hondenwagen. Zo socialiseert de pup goed en raakt het niet oververmoeid.

 

 

Handige informatie

... 60 minuten wandelen (inclusief spel- en snuffeltijd)

... Haal en Breng service

... Handdoek droog

... Max. 6 honden.